Kardinal Bozanić čestitao Ramazanski bajram muftiji Hasanoviću

Zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić čestitao je Ramazanski bajram predsjedniku Mešihata Islamske zajednice muftiji Azizu ef. Hasanoviću i vjernicima islamske vjeroispovijesti uz želje da se na temeljima vjere izgrađuju u osobnom, obiteljskom i društvenom životu.

Zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić uputio je u srijedu čestitku za Ramazanski bajram predsjedniku Mešihata Islamske zajednice muftiji dr. Azizu ef. Hasanoviću i vjernicima islamske vjeroispovijesti u Republici Hrvatskoj, priopćio je Tiskovni ured Zagrebačke nadbiskupije.

“Poštovani Gospodine! U prigodi Ramazanskog bajrama, primite srdačne čestitke koje upućujem Vama, Vašim suradnicima i svim vjernicima islamske vjeroispovijesti u Republici Hrvatskoj”, stoji u čestitki kardinala Bozanića.

Zagrebački nadbiskup zaželio je muftiji Hasanoviću i svim vjernicima islamske vjeroispovijesti u Republici Hrvatskoj da im molitva i post što su ih protekloga mjeseca prinosili Svevišnjem, budu uporište i snaga kako bi u ovim izazovnim vremenima još zauzetije činili djela ljubavi prema bližnjemu te se na temeljima vjere izgrađivali u osobnom, obiteljskom i društvenom životu.