Predstavnici bošnjačkih organizacija potpisali sporazum o saradnji na popisu stanovništva i u Sisačko-moslavačkoj županiji

Bošnjačke organizacije koje djeluju u navedenoj županiji propagandne materijale koje proizvedu podijelit će građanima te će zajedno raditi na kampanji u vezi s popisom stanovništva koji je nedavno počeo

Zajedno i na području Sisačko-moslavačke županije

Danas je u Sisku potpisan sporazum o saradnji na kampanji za popis stanovništva između Vijeća bošnjačke nacionalne manjine Grada Zagreba i Bošnjačkog nacionalnog vijeća Republike Hrvatske te bošnjačkih organizacija na području Sisačko-moslavačke županije.

Bošnjačke organizacije koje djeluju u navedenoj županiji propagandne materijale koje proizvedu podijelit će građanima te će zajedno raditi na kampanji u vezi s popisom stanovništva koji je nedavno počeo.

Podsjetimo da je nakon izvrsno provedene prve faze kampanja bošnjačkih nacionalnih organizacija u vezi s popisom stanovništva ušla u svoju drugu fazu u kojoj je stigao odgovor na pitanje “Što će reći Emir?”. Emir će ponosno reći: “Ja sam Bošnjak!”

Također, ovih dana Hrvatsku su preplavili i promotivni billboardi postavljeni od Bošnjačkog nacionalnog vijeća Republike Hrvatske i Vijeća bošnjačke nacionalne manjine Grada Zagreba u saradnji s ostalim bošnjačkim organizacijama na području Hrvatske.

Postavljeni su na više desetaka lokacija u svim većim gradovima i županijama, od Zagreba, Siska, Rovinja, Umaga, Pule, Dubrovnika i svih drugih većih gradova gdje žive Bošnjaci.

Prethodni članakStigao odgovor na pitanje “Što će reći Emir?” na popisu stanovništva
Naredni članakZoran Milanović: Proevropska Crna Gora važna Hrvatskoj kao susjed i partner u NATO-u