U ŠNZ “Dr. Andrija Štampar” tri dana cijepljenja bez naručivanja

12., 14. i 16. srpnja, u vremenu od 16 do 19 sati građani će se moći cijepiti protiv covida-19 bez naručivanja. Cijepljenje organiziraju Hrvatski zavod za javno zdravstvo i zagrebački Medicinski fakultet, a građanima će biti dostupno cjepivo Pfizer.

ZAGREB –  U Školi narodnog zdravlja “Dr. Andrija Štampar” građani će se 12., 14. i 16. srpnja, u vremenu od 16 do 19 sati, moći cijepiti protiv covida-19 bez naručivanja, a u srijedu 14. srpnja nakon cijepljenja i uživati u besplatnom koncertu glazbenog sastava Tango Appassionato.

Cijepljenje organiziraju Hrvatski zavod za javno zdravstvo i zagrebački Medicinski fakultet, a građanima će biti dostupno cjepivo Pfizer, navodi se u priopćenju.

Iz HZJZ-a napominju kako se cijepiti mogu isključivo građani koji su osiguranici HZZO-a te je stoga potrebno ponijeti važeću osobnu te zdravstvenu iskaznicu. Građane starije životne dobi i one s kroničnim bolestima mole da zbog vremenskih uvjeta na cijepljenje dođu u kasnijem terminu.

Najavljeni koncert u srijedu održat će se u Parku Slobodana Langa, pokraj Gupčeve Zvijezde, u 19,30 sati a njime se želi pridonijeti podizanju svijesti o važnosti cijepljenja protiv covida-19, kako bi se što prije vratili na staro normalno, poručuju iz HZJZ-a.

Koncert će se održati uz poštivanje protuepidemijskih mjera a prisustvovati mu mogu osobe koje imaju EU digitalnu covid potvrdu, koje su imaju negativan test na covid ili su preboljele bolest.

 

IZVORHINA
Prethodni članakU Saboru minuta šutnje za žrtve genocida u Srebrenici
Naredni članakPlenković: Ulazak u Schengen očekujemo tijekom 2022.