Velika akcija USKOK-a: Uhićeni Bandićevi vozači i ravnatelj HRT-a

Uskok i policija u novoj antikorupcijskoj akciji uhitili su nekoliko osoba osumnjičenih za korupciju, među kojima su po pisanju medija Bandićevi vozači, "kralj Adventa" i glavni ravnatelj HRT-a Kazimir Bačić.

Uskok i policija uhitili su u srijedu ujutro u novoj antikorupcijskoj akciji nekoliko osoba osumnjičenih za korupciju, među kojima je po pisanju medija i glavni ravnatelj HRT-a Kazimir Bačić.

Zasad se nije mogla dobiti potvrda od policije i Uskoka, no mediji navode da se navodno radi o sumnji u počinjenje koruptivnih kaznenih djela i to mahom vezanih za poslove zagrebačke gradske uprave.

Jutarnji list objavio je kako je prema neslužbenim informacijama riječ o sumnjama u kaznena djela počinjena u vrijeme bivše gradske uprave, koncem prošle i u prvoj polovici ove godine.

Na meti Uskoka navodno je i Kazimir Bačić koji je po pisanju Večernjeg lista uhićen zbog spornog ugovora koji je u ime HRT-a potpisao s Tvornicom žarulja

INDEX doznaje da su uhićeni i Zdravko Krajina, Denis Mohenski, Andreja Šulentić, Jelena Čeklić i Vladimir Džaja.

Zdravko Krajina je, podsjetimo, vozač pokojnog zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, baš kao i Vladimir Džaja.

Denis Mohenski bio je tzv. “kralj zagrebačkog Adventa”, koji je zahvaljujući pokojnom gradonačelniku raspolagao velikim brojem adventskih kućica.

IZVORHINA/Index.hr
Prethodni članakDanas presuda Stanišiću i Simatoviću
Naredni članakMigrant pronađen mrtav u kampu Lipa kod Bihaća