Svečani Bajramski koncert 30. juna u Novinarskom domu u Zagrebu

Kako su istakli iz Zajednice, unaprijed se raduju dolasku svih zainteresiranih te se zahvaljuju na kontinuiranom prepoznavanju važnosti kulturnih projekata koje realiziraju

U zagrebačkom Kazalištu lutaka održan je tradicionalni koncert Bajramski susret. Riječ je o besplatnom koncertu kojega 7. godinu zaredom organizira Bošnjačka nacionalna zajednica za Grad Zagreb i Zagrebačku županiju u povodu Kurban-bajrama ( Stipe Mayiç - Anadolu Agency )

U petak, 30. juna, u Novinarskom domu u Zagrebu (Perkovčeva 2) bit će upriličen svečani Bajramski koncert u kojem će učešće uzeti niz horova i orkestara.

U ovom programu koji će početi u 19 sati nastupit će ženski pjevački hor „Sevde“ iz Siska, mješoviti pjevački hor „Istarske gondže“ iz Pule, pjevački hor „Bosana“ te solisti i orkestar „Bosana“. Moderator cjelokupne večeri bit će Rusmir Agačević Rus.

Organizator ovog koncerta je Bošnjačka nacionalna zajednica za Grad Zagreb i Zagrebačku županiju uz podršku Savjeta za nacionalne manjine Republike Hrvatske.

Kako su istakli iz Zajednice, unaprijed se raduju dolasku svih zainteresiranih te se zahvaljuju na kontinuiranom prepoznavanju važnosti kulturnih projekata koje realiziraju.