Radujmo se Bajramu: VBNMGZ podijelilo pakete za djecu

- Aktivisti i vijećnici Vijeća bošnjačke nacionalne manjine Grada Zagreba na čelu s predsjednikom Arminom Hodžićem podijelili su ispred Islamskog centra u Zagrebu 200-tinjak slatkih paket poklona najmlađima uzrasta od dvije do 12 godina

Vijeće bošnjačke nacionalne manjine Grada Zagreba povodom obilježavanja Ramazanskog bajrama i ove godine podijelilo je bajramske poklone u okviru programa namijenjenog djeci “Radujmo se Bajramu“.

U skladu s epidemijskim mjerama, članovi Vijeća bošnjačke nacionalne manjine Grada Zagreba na čelu s predsjednikom Arminom Hodžićem podijelili su ispred Islamskog centra u Zagrebu 200-tinjak slatkih paket poklona najmlađima uzrasta od dvije do 12 godina.

“Ovo je prilika da obilježimo Ramazanski bajram s najmlađima kako bi im ovaj događaj ostao u sjećanju i na neki način formirao dio njihovog nacionalnog identiteta. To je tradicija koju ćemo, nadam se, nastaviti i ubuduće”, kazao je Hodžić.

Djeca su tijekom nekoliko dana podjele paketa dobila ukupno 200 pakiranja slatkih halal proizvoda domaćih proizvođača.

Pravo na poklon imali su svi dječaci i djevojčice bošnjačke nacionalnosti s područja Grada Zagreba čiji su ih roditelji prijavili na javni poziv “Radujmo se Bajramu“ VBNMGZ-a.

IZVORAnadolu Agency
Prethodni članakPoruka Alema ef. Crnkića: U tri dana Bajrama sjetimo se najranjivijih skupina
Naredni članakŠta nas očekuje na Lokalnim izborima 2021.