Bh. youtuber ispričao vic o tome kako se Suljo izjašnjava na Popisu stanovništva u Hrvatskoj

Jarak i Adilović (Foto Screenshot)

Edin Adilović, predavač na Veterinarskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu i regionalno poznati youtuber koji na svom profilu na najvećem svjetskom servisu za reprodukciju i dijeljenje videozapisa objavljuje kako priča viceve, nedavno se našalio na račun Popisa stanovništva u Republici Hrvatskoj koji još uvijek traje.

Naime, on je ispred restorana Brajlović, jednog od najeminentnijih ugostiteljskih objekata u Sarajevu, zajedno s hrvatskim reporterom Andrijom Jarkom ispričao “jednu istinitu priču” o tome kako će se Suljo izjasniti na aktuelnom Popisu.

“S obzirom na to da se trenutno radi Popis stanovništva u Republici Hrvatskoj, dobio sam informaciju da je komisija došla do izvjesnog Sulje koji je dugo nastanjen u Hrvatskoj, preko 30 godin<. I pitali su ga: ‘Šta ste Vi, koja ste nacionalnost’. On je rekao: ‘Ja sam nacionalna manjina Bošnjak’“, priča Adilović zajedno s Jarkom.

Dalje pripovijeda da je Suljo potvrdio da živi u Hrvatskoj više od 30 godina, da ima suprugu i dvoje djece, rekao je da supruga radi u bolnici te da i on ima primanja.

“Pitali su ga: ‘Koje ste Vi seksualne orijentacije’, na šta je on rekao: ‘Molim’. ‘Vaša seksualna orijentacija, gospodine’. Kaže Suljo: ‘Ja sam dešnjak'”, na što su prasnuli u smijeh i Edin Adilović i Andrija Jarak.

Prethodni članakObilježena šesta godišnjica terorističkih napada u Ankari
Naredni članakPlenković: COVID potvrde uvedene su jedino zbog zaštite zdravlja građana